Doormanlaan.

Son en Breugel

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Doormanlaan in Son en Breugel. Op onze locatie is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
Onze locatie is gevestigd in een ruimte van Basisschool de Krommen Hoek. Schoolkinderen van 4-13 jaar kunnen op Korein Doormanlaan voor en na school terecht. De middag start met een gezamenlijk hapje en drankje en dan is het tijd voor spelen, verkleden, tekenen, knutselen, bouwen, rennen, skaten. Alleen of samen. Vrije keuze of meedoen aan een activiteit. Het kan allemaal. En kinderen denken mee over de invulling van een goede vrije tijd op de bso.

We maken gebruik van de mooie, grote buitenspeelplaats van de school. En gaan natuurlijk ook in de buurt naar speeltuin de Molenwiek. Op woensdagen en vrijdagen en vakanties sluiten de kinderen aan op een andere locatie van Korein in het dorp, om er zo voor te zorgen dat er voldoende speelkameraadjes zijn. Ze worden op die dagen na school opgehaald door Korein-medewerkers. 


Voordelen voor ouder en kind.

      • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
      • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
      • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Meer informatie:
oudercommissie.v.gent.doorman@gmail.com

Adres

Doormanlaan 1
5694 EA Son en Breugel

(06) 20 48 13 51
doormanlaan@korein.nl
LRK: 205808062 

Openingstijden vso

maandag 7.30 - 8.30
dinsdag 7.30 - 8.30
donderdag 7.30 - 8.30


Openingstijden bso

maandag 14.45 - 18.30
dinsdag 14.45 - 18.30
woensdag 12.00 - 18.30
donderdag 14.45 - 18.30
vrijdag 14.45 - 18.30

Contactpersoon

janneke.jpeg

Janneke
Greunsven - van Helvoort
Locatiemanager

Nicole Wijbrands
Klantadviseur
040 - 249 78 24 (di, do, vr)
n.wijbrands@korein.nl

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.