Dierdonk.

Helmond

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Nijendaldreef in Helmond. Op onze locatie is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Onze locatie
Welkom bij Kindcentrum Dierdonk ..... Een Oase van groei! 

Kindcentrum Dierdonk staat voor geborgenheid, veiligheid, positiviteit en warmte. Je mag zijn wie je bent. Je mag zeggen wat je denkt en voelt binnen de grenzen van respect en veiligheid. Groei en ontwikkeling. Leren is ook zelfstandig worden, op eigen benen leren staan, keuzes leren maken, zelfvertrouwen hebben en autonoom leren denken en handelen. Wij dragen samen verantwoordelijkheid. Gevoel is een belangrijk menselijk aspect. We leren door gevoelens onszelf en anderen kennen en zo leren we ook rekening met elkaar te houden. We vatten bovenstaande samen in de missie: “Iedereen is de uitdaging waard”. 

Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van kinderen van 2 tot 13 jaar. Om dat goed te doen, werken we bij de peuters met de methode Uk en Puk. We geven extra aandacht aan zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dat doen we omdat we vinden dat uw kind op deze wijze goed is voorbereid op de maatschappij van nu. 

Peuterwerk.
We bieden peuterwerk aan. Dat betekent op alle ochtenden van de week peuterspeelzaal van 08.15 uur tot 12.15 uur. Daarnaast bieden we peuterdagopvang per dagdeel of een hele dag aan op alle dagen van de week.  

Buitenschoolse opvang.
Voor én na school bieden we buitenschoolse opvang aan, maar ook tijdens schoolvakanties zijn we iedere dag open. Vóór school kun je dagelijks terecht vanaf 07.30 uur.

Het kind staat centraal. We laten de kinderen hun eigen vrije tijd inrichten. Daar spelen we op in en volgen zo de behoefte van kinderen binnen een veilige omgeving. Samen kleuren we buiten de lijntjes!  


Voordelen voor ouder en kind.
- Een vertrouwde omgeving en fijne sfeer
- Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
- Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
- Nauwe samenwerking met school
- Kindcentrum als veilige basis
- Onderwijs en opvang ontmoeten elkaar dagelijks

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Adres
Nijendaldreef 1
5709 RK Helmond

LRK vso/bso: 252458072
LRK peuterwerk: 420041461

dierdonk@korein.nl

06 - 15 45 16 01 (peuters)
06 - 15 39 17 85 (vso/bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30
dinsdag

07.30 - 18.30

woensdag 07.30 - 18.30
donderdag 07.30 - 18.30
vrijdag 07.30 - 18.30

 

Contactpersoon

Foto-Eva1.jpg

Eva Verrijt
Locatiemanager
06 - 50 19 36 18
e.verrijt@korein.nl

Klantadviseur
Sjan van Gool
040 - 294 89 66
(ma, wo, do)
s.vangool@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.