Kinderopvang in Helmond.

Van Rijpelberg tot Dierdonk en van Brandevoort tot Helmond-Noord: Korein heeft maar liefst 10 locaties voor kinderopvang in Helmond. Elke locatie heeft unieke kenmerken en een eigen karakter. Eén ding hebben ze gemeen: een warme sfeer met volop persoonlijke aandacht voor jouw kind. Niet voor niets waarderen onze ouders in Helmond onze locaties met gemiddeld een 8,2! Dat gevoel wordt onderstreept door de positieve beoordeling van de GGD inspecties. 

helmond.png

 

A: Bachlaan

De Bachlaan ligt in de groene omgeving van de Waranda. We hebben samen met school een nieuw uitdagend groen speelplein en een eigen kinderboerdeij op het terrein. Vanaf augustus openen we hier een nieuwe peutergroep en in september komt er een babygroep bij. We hebben een zeer ruim aanbod voor BSO met veel wisselende activiteiten, waarbij de oudere kinderen hier hun eigen blokhut hebben.

Meer informatie

B: De Goede Herder

De Goede Herder is gevestigd op de Montgolfierstraat en heeft een intensieve samenwerking met basischool de Goede Herder. We bieden een intensief aanbod voor kinderen met een VE-indicatie. Samen met school werken we met het programma 'Speelplezier'. 

Meer informatie

C: Driessen

Driessen is een dagopvanglocatie voor baby's en peuters, waarbij kinderen worden begeleid in zelfstandigheid. We hebben een speciale samenwerking met de Driessen Groep, maar ook ouders die niet werkzaam zijn bij Driessen groep, zijn op onze locatie van harte welkom! Zo bieden we afgestemde openingstijden en kunnen kinderen op verzoek een warme maaltijd uit eigen keuken krijgen. 

Meer informatie

D: In het Hart van het Hout

Op onze locatie hebben wij korte lijntjes met de school. Met ruime openingstijden is jouw kind vanaf 7 uur al welkom bij ons. Wij verzorgen ontbijt in de ochtend en ook een warme maaltijd in de avond is mogelijk. 

Meer informatie

E: Keizerin Marialaan

Op deze locatie kan jouw kind de hele dag buiten zijn. We hebben zelf dieren op de locatie en de kinderen worden betrokken bij de verzorging. Onze locatie ligt midden in het groen en grenst aan een uitdagende ontdektuin met veel mogelijkheden voor uitdagend buitenspel. 

Meer informatie

F: Mondomijn

Bij Mondomijn kan ieder kind zich ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo. Kinderopvang en school werken vanuit één pedagogische visie. Met een breed aanbod aan onder anderen muziek en een eigenkookatelier, zal jouw kind zich nooit vervelen.

Meer informatie

 

G: Mondorijk

Bij Mondorijk mag ieder kind zich ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. Kinderopvang en school werken vanuit één pedagogische visie. Ons kindcentrum heeft de schotten tussen onderwijs en opvang weggehaald en samen met 1 team werken we volgens 1 visie.  

Meer informatie

H: Talentrijk - Theo Driessenhof

Onze locatie heeft een intensieve samenwerking met het onderwijs in Dalton-Kindcentrum Talentrijk. Met ruime openingstijden en een recent geopende babygroep, staan wij klaar om je te mogen ontvangen. 

Meer informatie

I: Westwijzer

Kindcentrum Westwijzer heeft een sterk inhoudelijke samenwerking met het onderwijs. Met name op pedagogisch vlak wordt hoog ingezet om een doorgaande lijn voor kinderen te creëren. Kinderopvang en onderwijs werken samen met hetzelfde VE programma 'speelplezier' en hebben een sterk aanbod voor taalontwikkeling.

Meer informatie